Tilaa uutiskirjeemme tästä:

* indicates required
Työskentelen/Olen kiinnostunut:

Hyväksyn, että AGCO käsittelee tietojani AGCO:n tietosuojalausunnossa esitetyllä tavalla. Tietosuojalausunto luettavissa sivulla: www.agcosuomi.fi.

Hyväksymällä edellisen, annan AGCO Corporationille ja sen tytäryhtiöille (yhteisesti "AGCO") luvan tietojeni keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön markkinointi-, markkinatutkimus- ja mainontatarkoituksessa. Haluan vastaanottaa AGCO Suomen tuotteita, palveluita ja tapahtumia koskevia tietoja ja tarjouksia sähköpostitse. Käyttäjä voi perua suostumuksensa kokonaan tai osittain milloin tahansa tarvitsematta ilmoittaa syytä AGCO:lle. Voit käyttää oikeuttasi tarkistaa, korjata ja poistattaa tietosi ja kieltää niiden käytön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dataprivacy@agcocorp.com tai kirjoittamalla AGCO:lle osoitteeseen AGCO International GmbH, Data Privacy, Victor von Bruns-Strasse 17, 8212 Neuhausen am Rheinfall, Switzerland.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.