Etu- ja sukunimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Osoite *
Paikkakunta *

Ymmärrän, että AGCO käsittelee tietojani tietosuojailmoituksen mukaisesti:

https://www.agcocorp.com/privacy.html

Hyväksyn*


Suostumusilmoitus

Seuraavan suostumusilmoituksen antaminen on vapaaehtoista, ja se voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Hyväksyn, että yhteystietojani (esim. nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, yritystoiminnan yhteystiedot, ammatti ja muut vastaavat henkilökohtaiset tiedot), demografisia tietoja (esim. ikä, sukupuoli, paikkakunta) ja yritystoimintaani koskevat tiedot, voidaan siirtää AGCO Corporationille ja sen tytäryhtiöille markkinointia, markkinatutkimusta ja mainontaa varten ja että niitä voidaan kerätä, käsitellä ja käyttää näihin tarkoituksiin. Tämän vuoksi saatan vastaanottaa tietoja AGCO:n tarjoamista tuotteista ja palveluista.

Hyväksyn


Haluamme lisäksi lähettää sinulle tietoja ja tarjouksia AGCO:n tuotteista ja palveluista puhelimitse (myös tekstiviestitse), postitse ja sähköpostitse. Tähän tarvitsemme sinulta erillisen kirjallisen suostumuksen.

Annan suostumukseni AGCO:n tuotteita ja palveluja koskevien tietojen ja tarjousten vastaanottamiseen

Sähköpostitse

Puhelimitse & tekstiviestillä

Postitse


Jos et anna suostumustasi, emme pysty ottamaan sinuun yhteyttä emmekä lähettämään sinulle tietoja erikoistarjouksista ja kampanjoista.


Käyttäjän oikeudet

Käyttäjä voi perua suostumuksensa kokonaan tai osittain milloin tahansa tarvitsematta ilmoittaa syytä AGCO:lle. Voit käyttää oikeuttasi tarkistaa, korjata ja poistattaa tietosi ja kieltää niiden käytön kirjoittamalla AGCO:lle osoitteeseen AGCO International GmbH, Data Privacy, Victor von Bruns-Strasse 17, 8212 Neuhausen am Rheinfall, Switzerland tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dataprivacy@agcocorp.com Thank you very much.