OTA YHTEYTTÄ

Aihe

Mistä tuotteista olet kiinnostunut
Mitä aiot hankkia seuraavaksi

Mistä palveluista olet kiinnostunut
Suunniteltu hankinta ajankohta

Nykyiset traktorit (jos on)
Kommenttini tai palautteeni

Yhteystiedot

Etunimi
Sukunimi*
Yrityksen nimi*
Lähiosoite*
Postinumero*
Kaupunki*
Haluamani yhteydenottotapa
Sähköposti*
Puhelin

Arvoisa asiakas!

Käsittelemme henkilötietojasi Tietosuojalausuntomme mukaisesti, joka on nähtävillä osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Suostumusilmoitus

Seuraavan suostumusilmoituksen antaminen on vapaaehtoista, ja se voidaan peruuttaa milloin tahansa. Hyväksyn, että yhteystietojani (esim. nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, yritystoiminnan yhteystiedot, ammatti ja muut vastaavat henkilökohtaiset tiedot), demografisia tietoja (esim. ikä, sukupuoli, paikkakunta) ja yritystoimintaani koskevat tiedot, voidaan siirtää AGCO Corporationille ja sen tytäryhtiöille markkinointia, markkinatutkimusta ja mainontaa varten ja että niitä voidaan kerätä, käsitellä ja käyttää näihin tarkoituksiin. Tämän vuoksi saatan vastaanottaa tietoja AGCO:n tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä asiakastyytyväisyystutkimuksia.

Ellet allekirjoita tätä suostumusilmoitusta, emme pysty ottamaan sinuun yhteyttä emmekä lähettämään sinulle tietoja erikoistarjouksista ja kampanjoista.

Käyttäjän oikeudet
Käyttäjä voi perua suostumuksensa kokonaan tai osittain milloin tahansa tarvitsematta ilmoittaa syytä AGCO:lle. Voit käyttää oikeuttasi tarkistaa, korjata ja poistattaa tietosi ja kieltää niiden käytön kirjoittamalla AGCO:lle osoitteeseen AGCO International GmbH, Data Privacy, Victor von Bruns-Strasse 17, 8212 Neuhausen am Rheinfall, Switzerland tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dataprivacy@agcocorp.com. Kiitos.

En ole robotti 3 + 2 = ? *